E-Mails Met Bijlagen Worden Niet Verzonden Via Hotmail

Mensen worden geconfronteerd met verschillende problemen bij het openen van Hotmail. Sommige zijn eenvoudig op te lossen en sommige hadden een expert nodig om hetzelfde op te lossen. Veel van de gebruikers hebben de klacht dat wanneer ze een e-mail met een bestand als bijlage verzenden, deze niet wordt afgeleverd.

Hier zijn enkele redenen waarom e-mails met bijlagen niet worden afgeleverd:

  1. Spam-/virusfilters: misschien is het probleem dat uw bijlage een virus bevat. Hotmail heeft een aantal functies om de e-mail te blokkeren met de bijlage die een virus of een verdacht bestand bevat.
  2. Reputatie: Sommige mensen beweren dat ik Hotmail weer aan het bashen ben. Het echte feit is dat wanneer u een bericht verzendt met een van de gratis e-mailservices, het een reputatie van die service heeft. Als we het over spam hebben, dan hebben Hotmail en de andere diensten geen goede reputatie, spammers gebruiken en misbruiken ze voortdurend. De reputatie is iets waar spamfilters op letten.
    Het feit is dat wanneer een grotere bijlage via een e-mail wordt verzonden, deze tegen u telt en als spam wordt gemarkeerd.
  3. Bijlageblokkers: Veel e-mailprogramma’s en applicaties zijn nu vooraf geconfigureerd om de toegang tot sommige of alle bijlagen te blokkeren. De ontvanger krijgt op de een of andere manier de melding dat de bijlage in orde is. Soms configureren ze hetzelfde op bestandstype, zoals .jpg, .exe of iets anders.
  4. Grootte is belangrijk: het is altijd een groot probleem om grotere bestanden via een e-mail te verzenden. Zelfs als de ISP van de afzender hem toestaat om de grotere bestanden te verzenden, betekent dit niet dat de ISP van de ontvanger hem toestaat hetzelfde te ontvangen. Grotere bestanden veroorzaken problemen omdat het veel tijd kost om ze te verzenden en te openen. Omdat e-mail via verschillende servers wordt verzonden, moet elk van deze voldoende ruimte hebben om het bestand op te slaan en moet ook de internetverbinding snel zijn om de gegevens te verzenden en te ontvangen.

Dit zijn dus de belangrijkste redenen voor dit probleem. U moet de bestandsgrootte controleren voordat u verzendt; als het groot is, stuur het dan in delen. Een gebruiker kan grote documenten verzenden via de Dropbox-link. Het zal de gemakkelijkste manier zijn en het zal ook tijd besparen.

Voor meer informatie over Hotmail of om uw twijfels over dit onderwerp weg te nemen, kunt u ons bellen Hotmail Nummer. We zijn in staat om elk soort probleem met betrekking tot deze e-mailservice in korte tijd op te lossen. We zijn erg snel in het leveren van de oplossing voor e-mailgerelateerde problemen. Onze engineers begeleiden de klant op een passende manier. We hebben een team van bekwame leden, die de grote problemen op een eenvoudigere manier oplossen. Neem contact met ons op via e-mail of live chat-ondersteuning volgens uw comfort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *