Geschikte Stappen Voor Het Instellen Van Het Filter Voor Inkomende E-Mail In Hotmail

Bent u op zoek naar passende stappen om het filter voor inkomende mail in Hotmail te kunnen instellen? Dan zou je blij zijn, want je hebt zeker de plaats bereikt waar je zou moeten zijn. En als u ook andere gerelateerde zorgen heeft, kunt u het Hotmail klantenservice nummer bellen. Dan helpt het toegewijde team u direct met de beste oplossingen.

Volg de genoemde instructies om het filter voor inkomende e-mail in uw Hotmail-account in te stellen:

  • moet eerst naar Outlook gaan en vervolgens moet u inloggen op uw Hotmail-e-mailaccount.
  • Selecteer vervolgens het tandwielpictogram ‘Instellingen’ in de rechterbovenhoek van het venster en kies vervolgens de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ onder aan het paneel Instellingen.
  • En dan moet je ‘Mail’ selecteren in het linkerdeelvenster en ook de optie ‘Regels’ kiezen.
  • U moet nu de knop ‘Nieuwe regel toevoegen’ selecteren.
  • Hierna moet u een naam voor de nieuwe regel invoeren, zoals de naam van de map waarin u een bericht wilt plaatsen dat aan de voorwaarden voldoet.
  • En nu direct in het gedeelte ‘Een voorwaarde toevoegen’, moet u een voorwaarde selecteren, zoals ‘Ontvangeradres omvat’. En dan moet je de details van de voorwaarde invullen, dit omvat ook het deel van het adres waarop je berichten wilt filteren zoals @hotmail.com.
  • Kies vervolgens in de lijst ‘Een actie toevoegen’ de optie ‘Verplaatsen naar’ en selecteer de map waarin u de gefilterde berichten wilt opslaan.
  • Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar het selectievakje ‘Stop met het verwerken van meer regels’ aan te vinken. Hierna moet u de knop ‘Opslaan’ kiezen om de regel te maken en kunt u beginnen met het filteren van e-mailberichten.

Als je de bovenstaande stappen volledig hebt doorlopen, zou het goed moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk te gebruiken. Maar als u problemen ondervindt, moet u bellen Hotmail servicenummer. De technici staan ​​dan binnen de kortste keren klaar om u te begeleiden met verdere bruikbare oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *