Hoe Het Vergeten Wachtwoord Van Windows Live Hotmail Opnieuw In Te Stellen?

Wil je weten hoe je het vergeten wachtwoord van Windows Live Hotmail kunt resetten? Welnu, hier in deze blog wordt u meteen begeleid bij de bovenste stappen. Maar als u ook hulp nodig heeft met andere gerelateerde problemen, kunt u zonder aarzelen het Hotmail klantenservice nummer bellen. En dan zullen de hooggekwalificeerde experts er zijn om u te helpen met het nodige.

Volg de genoemde instructies om het vergeten wachtwoord van uw Windows Live Hotmail-account opnieuw in te stellen:

  • U moet beginnen met het invoeren van uw Hotmail-e-mailadres en vervolgens op de knop ‘Volgende’ klikken.
  • Hierna moet u op de knop ‘Wachtwoord vergeten?’ klikken.
  • U moet nu het geschreven e-mailadres verifiëren, u hoeft alleen maar de tekens in de afbeelding te typen en vervolgens op ‘Volgende’ te klikken.
  • En nu moet u op de ‘Gebruik een andere verificatieoptie’ klikken om de optie te selecteren die het beste bij u past, door het volgende te gaan;
  1. U moet de e-mail- of sms-optie selecteren als u een herstel-e-mailadres heeft, of uw telefoonnummer dat is geregistreerd, en dan moet u op de knop ‘Code verzenden’ klikken. Hierna ontvang je een mail of sms met daarin de code die je op de volgende pagina moet invullen.
  2. U moet dan naar de authenticator-app gaan als u deze in het verleden heeft ingeschakeld en vervolgens op de knop ‘Volgende’ klikken. En nu moet je de code invoeren die je in de app zou moeten zien.
  3. Vervolgens moet u de ‘Ik heb geen van deze’ opties selecteren, alleen als geen van de bovenstaande opties bij u past, en dan moet u de instructies op het scherm dienovereenkomstig volgen.
  • Ten slotte moet u een nieuw wachtwoord kiezen en typen in beide gegeven velden, en dan hoeft u alleen maar op de knop ‘Volgende’ te klikken.

Zodra u het bovenstaande proces heeft voltooid, zou u tevreden moeten zijn en klaar om uw account opnieuw te gebruiken. Desalniettemin, als u problemen ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met het Hotmail bellen Nederland. De ijverige technici zullen u onmiddellijk begeleiden met verdere passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *