Hoe Kan Ik Een Hotmail-Account Instellen Op Een Android-Apparaat?

Bent u op zoek naar betrouwbare stappen om een ​​Hotmail-account op uw Android-apparaat te kunnen instellen? Welnu, in deze blog wordt u meteen begeleid met de benodigde stappen. En als u andere gerelateerde vragen heeft, kunt u direct het Hotmail-klantenservice nummer bellen. En dan staat het efficiënte team van experts klaar om u te voorzien van absoluut passende oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om een ​​Hotmail-account in te stellen met de standaardtoepassing op uw Android-apparaat; je moet gewoon de instructies volgen om nauwkeurige resultaten te krijgen:

 Allereerst moet u de e-mailtoepassing openen en vervolgens kunt u uw Hotmail-account instellen door Outlook te selecteren onder de vermelde e-mailproviders.
 U hoeft alleen maar op de Outlook.com-knop te tikken.
 En dan op het volgende scherm, net onder het gedeelte ‘Service selecteren’, moet je op de pijl-omlaag tikken en ook op Hotmail tikken.
 U moet nu uw e-mailadres voor uw Hotmail-account in het daarvoor bestemde veld invoeren.
 En nu wanneer u op het wachtwoordvak tikt, ziet u de Hotmail-e-mailwachtwoordpagina op uw scherm verschijnen, u hoeft alleen uw wachtwoord in te voeren. En dan moet je op de knop ‘Aanmelden’ tikken.
 Hierna moet u uw e-mailapp toegang geven tot uw Hotmail-accountgegevens en deze vervolgens samen synchroniseren door op de knop ‘Ja’ te tikken.
 Vervolgens zou u een e-mail moeten ontvangen die u laat weten dat u de Outlook-e-mailtoepassing kunt gaan gebruiken voor het ophalen van uw e-mail, of als u liever de toepassing van uw apparaat wilt gebruiken, kunt u op een link in de e-mail tikken zodat deze synchroniseren met het in plaats daarvan.

Nadat u klaar bent met het volgen van de bovengenoemde stappen, zou u er helemaal klaar voor moeten zijn om vlot toegang te krijgen tot uw account. Desalniettemin, als u een soort storing tegenkomt, kunt u altijd contact Hotmail servicenummer. Vervolgens zullen de toegewijde technici u dienovereenkomstig begeleiden met verdere benodigde oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *