Hoe Kan Ik Een Hotmail Vergeten Wachtwoord Herstellen?

Wilt u een Hotmail vergeten wachtwoord kunnen herstellen? Zo ja, dan bent u precies waar u moet zijn en hier wordt u direct begeleid. Maar als je ook andere vragen hebt, kun je direct het Hotmail Klantenservice bellen. Dan helpt het meest geschikte team u met de benodigde oplossingen.

De volgende stappen zijn om het vergeten wachtwoord van uw Hotmail-account te herstellen:

  • U moet eerst naar Outlook.com gaan en vervolgens wanneer de bestemmingspagina omhoog gaat, klikt u op de link ‘Geen toegang tot uw account?’ die u net onder de knop ‘Aanmelden’ ziet.
  • Nadat u dit hebt gedaan, wordt u doorgestuurd naar het venster ‘Waarom ondervindt u problemen met inloggen?’. Hier hoeft u alleen maar de optie ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’ te selecteren en vervolgens op de knop ‘Volgende’ te klikken.
  • Je moet nu in het veld ‘Microsoft account’ je Hotmail e-mailadres intypen en daarna de juiste karakters invoeren voor de CAPTCHA-verificatie. U hoeft nu alleen nog maar op de knop ‘Volgende’ te klikken.
  • Vervolgens moet u de verificatieoptie van uw voorkeur selecteren – u ontvangt de link naar de wachtwoordherstelpagina naar een van de vele methoden om het wachtwoord van uw Hotmail-account te herstellen.
  • Als je nu op de optie ‘Ik gebruik deze niet meer’ hebt geklikt, moet je een kort formulier invullen om het wachtwoord op te halen. De informatie is eenvoudig en helpt om te verifiëren dat u inderdaad de eigenaar van het account bent.
  • Als u klaar bent, zou u een bevestigingsvenster voor de inzending moeten kunnen ontvangen.
  • En dan hangt het ervan af hoe nauwkeurig uw inzending is, of u een e-mail van Microsoft moet ontvangen waarin het succes van uw verzoek wordt vermeld.
  • Nadat u succesvol bent, ontvangt u een accountherstelcode. U hoeft alleen maar de ‘Herstelcode’ in het gegeven veld in te voeren en vervolgens op de knop ‘Herstelcode gebruiken’ te klikken.

U zou nu helemaal klaar en klaar moeten zijn om zonder problemen toegang te krijgen tot uw Hotmail-account. Als u echter een probleem ondervindt, moet u Hotmail account Herstellen. Dan staan ​​de technici voor u klaar om u te helpen met verdere relevante oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *