Hoe synchroniseer ik al mijn Hotmail-e-mails op een iPhone?

Wilt u weten hoe u al uw Hotmail-e-mails op een iPhone kunt synchroniseren? Als dat zo is, moet je weten dat je eindelijk de perfecte plek hebt gevonden. En hier word je binnen no-time geholpen met de meest geschikte stappen. Mocht je nu ook andere vragen hebben, dan kun je altijd bellen met de Hotmail klantenservice Nederland . Dan staat het in aanmerking komende team direct voor je klaar om je daarbij te helpen.

Hieronder volgen de stappen voor het synchroniseren van uw oude Hotmail-e-mailberichten met uw iPhone:

  • Het eerste dat u moet doen, is de app ‘Instellingen’ van uw iPhone of iPad openen en vervolgens op de optie ‘Mail’ tikken.
  • U moet nu op de knop ‘Accounts’ tikken.
  • En dan moet je Outlook kiezen.
  • Vervolgens moet je op de optie ‘Mail days to sync’ tikken.
  • En nu moet je eindelijk de knop ‘Geen limiet’ selecteren.

U kunt nu ook andere opties kiezen van één dag tot één maand. Door echter de knop ‘Geen limiet’ te selecteren, worden alle e-mails gesynchroniseerd.

Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat al uw e-mails zijn gesynchroniseerd, omdat dit afhankelijk is van het aantal e-mails dat u heeft.

U moet er ook voor zorgen dat u de synchronisatie toestaat; omdat er één onderdeel is dat Hotmail of Outlook verbindt met de Mail-app, en dat is om het te laten synchroniseren. En als u uw e-mails misloopt, kan dit de reden zijn waarom.

  • U moet uw ‘Mail’-inbox controleren op een e-mail van Microsoft.
  • En dan zou je op de knop ‘Doorgaan met deze e-mailapp’ onder aan je e-mail moeten tikken.
  • Daarna zou je al je oude Hotmail-e-mails moeten synchroniseren in de iOS- of Pad Mail-app.

Als u eenmaal klaar bent met de bovenstaande stappen, moet u tevreden zijn met het resultaat. Maar als u problemen ondervindt, moet u Contact opnemen met Hotmail nederland. De technici zullen er zeker zijn om u te begeleiden met verdere nuttige oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *