Hoe Wijzig Ik Het E-Mailwachtwoord Van Een Hotmail Account?

Bent u op zoek naar de meest betrouwbare stappen om het e-mailwachtwoord van uw Hotmail-account te kunnen wijzigen? Nou, dan moet je weten dat je zeker de plaats hebt bereikt die je kunt vertrouwen. En hier in deze blog word je zeker binnen de kortste keren wegwijs gemaakt. Maar als u problemen heeft met andere Hotmail-gerelateerde problemen of als u vragen heeft, kunt u zonder aarzelen het Hotmail klantenservice nummer bellen. Dan zullen de efficiënte en toegewijde experts u onmiddellijk de benodigde oplossingen bieden.

De volgende genoemde stappen zijn om het e-mailwachtwoord van uw Hotmail-account te wijzigen; je hoeft alleen maar goed te volgen om het gewenste resultaat te krijgen:

  • U moet beginnen door u aan te melden bij uw Hotmail-account op Outlook.com.
  • Klik vervolgens op uw naam die rechtsboven in het weergegeven scherm staat.
  • En nu moet je de knop ‘Profiel bekijken’ kiezen.
  • En dan moet je op de knop ‘Wachtwoord wijzigen’ klikken die zich direct naast je e-mailadres bevindt.
  • Wanneer u klaar bent met de bovenstaande stappen, zal Microsoft verifiëren of u het bent en vragen om uw accountwachtwoord te wijzigen. Daarna hoeft u alleen maar uw e-mailadres in het daarvoor bestemde veld in te voeren en op de knop ‘Code verzenden’ te klikken.
  • U moet nu uw inbox controleren op een beveiligingscode en wanneer u deze vindt, moet u deze in de browser invoeren en vervolgens op de knop ‘Verzenden’ klikken.
  • Hierna moet u zowel uw huidige wachtwoord als uw nieuwe wachtwoord invoeren (denk aan minimaal acht tekens en hoofdlettergevoelig). Nu moet u het nieuwe wachtwoord opnieuw invoeren om te bevestigen.
  • Eindelijk, eindelijk, hoeft u alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te klikken om de zojuist aangebrachte wijzigingen op te slaan.

U zou nu helemaal klaar moeten zijn met het bovenstaande proces en u zou probleemloos toegang moeten kunnen krijgen tot uw Hotmail-account. Als u echter problemen ondervindt, moet u Contact Hotmail Bellen telefoonnummer. De monteurs zijn te allen tijde bereikbaar en begeleiden u direct verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *