Techniek Om Problemen Met Hotmail Op Iphone Op Te Lossen

Hotmail is een van de populaire webgebaseerde e-mailproviders. Gebruikers ondervinden echter soms problemen bij het instellen van hun account op een iPhone-apparaat. Het is omdat het iOS-dashboard Hotmail ID niet automatisch detecteert zoals bij andere e-mailproviders. Maar eerst moet u het vorige account van uw telefoon verwijderen en vervolgens doorgaan met de onderstaande stappen.

  1. Zet je iPhone aan en zorg ervoor dat je genoeg batterij hebt om de applicatie uit te voeren.
  2. Ga vanaf uw apparaat naar de app Instellingen en blader vervolgens over het scherm om Mail, Contacten en Agenda te bereiken.
  3. Nadat u deze optie hebt geselecteerd, selecteert u Hotmail in de lijst met e-mailservices. Of, als u het eerder hebt gebruikt, tikt u op Account verwijderen.
  4. Navigeer nu naar de optie “Account toevoegen” en start het configuratieproces.
  5. Zodra dit is gebeurd, selecteert u Microsoft Exchange als het accounttype.
  6. Geef het volledige Hotmail-e-mailadres op, inclusief het gedeelte “@hotmail.com” en vul ook het gedeelte Gebruikersnaam in.
  7. Voer het wachtwoord voor uw account in het vereiste veld in, selecteer een label voor het account en laat het veld “Domein” leeg.
  8. Druk op de knop Volgende wanneer u klaar bent om verder te gaan.
  9. Voer “m.hotmial.com” in als het e-mailserveradres en klik vervolgens nogmaals op “Volgende”.
  10. Nu moet u wachten tot de iPhone het Hotmail-account met succes heeft geautoriseerd en vervolgens naar de Mail-schuifregelaar naar de Aan-positie gaan.

Als je op een gegeven moment vastloopt of je hebt een vraag met betrekking tot deze e-mailservice, stop dan niet en ga verder om hulp te krijgen van zowel getalenteerde als ervaren professionals.
Bel gratis op het Hotmail Contact nummer en verlos u van elke nachtmerrie die u krijgt bij het gebruik van deze e-mailservice. Klanten kunnen op elk moment contact opnemen met onze experts, aangezien we dag en nacht werken om onmiddellijke hulp te bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *